13 юли, 2009

Поръчки

1. Поръчвай където и както ти се иска. Ако имаш желание да си организираш малък ритуал, тогава измисли си такъв, в който ТИ да вярваш или който на теб да ти изглежда ефективен.
Например: Запиши поръчката си и я прочети на Вселената през нощта от прозореца или балкона, градината и т.н.. Вероятно можеш да го направиш през някой ден, когато си в особено добро настроение и имаш особено много доверие в способностите си, или пък в ден, когато просто се чувстваш добре. Ако ти харесва пълнолунието, направи го при пълнолуние.
2. Прави една и съща поръчка само веднъж. (Можеш също така и да върнеш поръчката преди доставянето й).Ако поръчаш няколко пъти едно и също или многократно изпращаш възможно най-много енергия чрез мислите си, значи допускаш, че Вселената ще изпорти работата. На Вселената й е все едно. Най-много тя да установи, че е жалко за теб, понеже ти
3. в повечето случаи получаваш поръчката си чрез внушение. Чрез усещане, чрез нещо, което някой ти е казал "случайно". Така по различни пътища ти биваш заведен в подходящото време на подходящото място, където получаваш поръчката си. Ако имаш твърде големи очаквания, ти сам блокираш себе си, а Вселената непрекъснато тича след теб с колета; само дето ти никога не се появяваш на местата за получаване, тъй като си твърде напрегнат.
4. Формулирай всяка поръчка положително! Думи като "не" и "никакъв" не са подходящи. Та нали когато се обаждаш на Quelle, ти не им казваш "Аз НЕ искам зелената покривка, моля". Поръчай си това, което искаш. Ако искаш да откажеш болестта, поръчай си здраве на засегнатите органи.
5. Когато някоя поръчка има успех, признай го. По този начин ти укрепваш доверието си в твоите способности да поръчваш. Ако не си сигурен дали не е било случайност, признай, че поне е възможно това да е станало благодарение на твоята поръчка.
Особено хитрите хора поръчват, като си имат едно наум: "Може пък съвсем случайно поръчката да пристигне точно тогава, за когато съм си я поръчал... Ама че съвпадение!"
Няма значение как - важното е да се получи!
Както вече казах:
Take it easy, have fun
anv everything will come
6. Ако живота ти като цяло искаш да потече в положителна посока, направи си списък как би се чувствал, ако всичко в живота ти беше такова, каквото ти се иска.
След това си помисли по кои точки понастоящем има разминаване. Залепи си напомнящи бележчици на различни места и винаги, когато попаднеш на някоя от тях, се замисляй дали това, което в момента говориш, мислиш, чувстваш, е полезно за твоята оптимална представа за теб самия. Имай предвид, че твоите думи, мисли и чувства формират твоята реалност!
Ако няколко пъти се уловиш, че казваш, мислиш или чувстваш нещо неподходящо, тогава първо трябва да престанеш да се учудваш на твоята сегашна действителност. Второ, точно това е моментът на събуждането. Започваш да твориш и да поръчваш съзнателно. Фазата на дълбокия сън свърши! Будният и спящият човек се различават единствено по това, че единият създава реалността си съзнателно, а другият - несъзнателно. Няма начин обаче да не я създаваш изобщо.
"Познай себе си" е казано в Делфийския оракул. Ако тази мисъл се доразвие, тя ще стане: "Реши кой си и какъв искаш да бъдеш!". Защото в момента, в който осъзная нещо, аз вече съм прикован към него.

Мога да взема решение за нещо ново. Мога да взема и ново решение за това, какъв човек искам да бъда и как искам да живея.
Share/Save/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

послание

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!