31 октомври, 2009

ДУХОВНО ПРЕЧИСТВАНЕ





Позитивно мислене означава да мислите и да говорите за нещата, които искате, а не за тези, които не искате. Негативно мислене е да мислите и да говорите за нещата, които не искате. Всеки път, когато казвате „не мога" или „не искам", използвате негативната мисъл: мислите точно обратното на това, което искате. Негативната мисъл е като негатив на снимка - точно обратното на позитивното изображение, което искате. Избягвайте фрази като: „Това ме съсипва", „Не мога да се справя", „Измъчва ме", „Причинява ми главоболие", „Нямам време" и т. н. Тези фрази създават представи за това, което не искаме. Ако случайно използвате подобна фраза, кажете „невалидно, невалидно" и заместете негатива с позитив - едно положително твър¬дение и една положителна мисловна картина на целите ви. Използвайте тази фраза, като че ли тя е бутонът, който ви напомня постиженията ви да програмирате и да си мислите за нещата, които искате. Това може да промени съществено живо¬та ви.
ВЯРА
Вярата се състои от желание, убеждение и очакване. Желанието е движеща сила, силата, която ни тласка към целите ни. Без желание никога не бихте започнали някое начинание. За да увели¬чите силата на желанието ви, повторете наум или на глас това, което искате и напишете всички причини, заради които искате да успеете във вашето начинание. След това навлезте във вашето ниво и си помислете за още причини. Когато имате двойно повече причини, ще имате двойно по-голямо желание. Желанието, което е една подтикваща, движеща сила, принадлежи на физическото изменение...


А знаеш ли че...

Ако си много изнервен е нужно само да поставиш 2 капки масло от портокал на дланите си, да ги разтъркаш добре и да полегнеш със затворени очи за една-две минути.
Напрежението ще изчезне мигновено!
Share/Save/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

послание

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!