30 септември, 2012

Майстори 4

"Какво те прави щастлив: разходка в планината, хубавата книга, вдъхновяващата музика, задушевен разговор с приятел на чаша вино, усмивката на .... , новата дреха в гардероба….? Кое от тези малки неща изпълва денят ти, кара те да се чустваш добре…Ако се замислиш, ще разбереш че през деня ни се случват много приятни, хубави малки радости, нужно е само малко да се позамислим. A , Най-лесно можем да премахнем собствените си ненужни ограничения.Понякога, те са единствената пречка, за достигане на усещането за пълнота на реализацията ни.
Илюзия е, че ни трябва нещо външно за да довърши половинчатия ни образ... Всъщност няма нищо по-цялостно на този свят от една личност. Стига тя самата да е наясно с това! Има хора, които като дадат малко, изискват такава огромна благодарност и вечна признателност , че е по-добре човек да не получи нищо от тях.Баланса е много важно условие в общуването ни.
Share/Save/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

послание

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!