09 септември, 2012

chakri

1. Базова (коренна) чакра: Физически активности, дейности на открито, масаж, заземяващи упражнения, плуване, йога, разходки , сексуални докосвания и стимулиране, поглед към спомените от ранното детство 2. Сакрална чакра: Здравословни удоволствия, упражнения за емоционално освобождаване, срязване на кармични корди, упражнения за долната част на корема, упражнения за таза, терапия за раздвижване на тялото 3. Слънчев сплит: Медитация, управление на стреса, упражнения за горната част на корема, ориенталски танци, въртене на обръч, бойни изкуства, работа върху въпроси свързани със срама, поемане на риск, трениране на справянето с гнева, упражнения за подобряване на самочувствието, анализ на страховете и отричането, упражнения за откъсване от егото.
4. Сърдечна чакра: Работа с вътрешното дете, прегръщане, лицеви опори, записване на мислите, упражнения за дълбоко дишане, развиване на уменията ви в безусловна любов и състрадание. 5. Гърлена чакра: Развиване на комуникативните ви вербални умения, говорене пред публика, дебатиране, умение да слушате, разказване, пеене, тананикане, мантруване, упражнения/масаж на врат, гърло, рамена. 6. Трето око: Медитация, творчество, оцветяване и рисуване, работа със спомените, техники за хипноза и водена визуализация, обучения за работа с интуицията и третото око. 7. Коронна чакра: Изучаване на нови духовни познания, медитация, използване на утвърждения и молитви Полезни дейности свързани с всяка от чакрите на тялото .....
Share/Save/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

послание

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!