01 декември, 2012

струва си да живеем

Човек винаги притежава възможността да осъществи мечтите си! Човек лесно си създава приятели без да е нужно да бъде с тях всеки ден. Когато се виждаме постоянно с едни и същи хора те се превръщат в част от живота ни. Когато станат част от живота ни започват да искат да го променят и ако не сме такива каквито те искат да бъдем се сърдят, защото всички смятат че знаят как точно да изживеем живота си, а никой от тях не знае как точно трябва да изживее своя собствен живот!!!!

Има неща за които човек не трябва да пита за да не избяга от собствената си съдба! Страхуваме се да осъществим мечтите си, защото си мислим че после няма да имаме нищо за което си струва да живеем…..

П. К
"Така и си осъмва с отворени очи, пиян от блаженството да държи в прегръдките си едно смело и нежно момиче, едно зъзнещо елхово клонче, стоплено от неговата топлина. Може би само студът може да породи такъв огън и да събере двама завинаги …     "Лице" - Блага Димитрова


Share/Save/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

послание

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!