21 юни, 2009

Цветна аура

Жълтите - са най-закачливо-обичащите, свободни по дух, енергични и непринудени личности в аура спектъра. Жълтите са прекрасни, чувствителни, оптимистични същества, чиито живот има за цел да донесат радост на хората. Да се забавляват и да се помогне да се излекува планетата.

Жълтите могат да бъдат много срамежливи и чувствителни или могат да бъдат искрата/ живеца на партито. Тези игриви характери имат страхотно чувство за хумор. Обичат да се смеят и да карат другите да се смеят. Жълтите вярват, че животът е, за да изпитват удоволствие. Искат да живеят живота си свободно и спонтанно. С вечна усмивка на лицето си, те напомнят на хората да не гледат на себе си или проблемите си прекалено на сериозно.

Жълтите биха предпочели да не работят изобщо освен, ако работата им не е забавна, като игра, или творческа. Те обичат природата и често имат опасения за оцеляването на дивата природа и околната среда. Кучетата са много внимателни към Жълтите и често стават най-добрите им приятели.



Жълто кафявите

Светлите, любопитни, абстрактни жълто-кафяви са уникални характери в умственото семейство. Те са най-близо до детинското от всички жълто-кафяви. Абстрактните жълто-кафяви са открити приветливи и дружелюбни. Те са изключително оптимистични личности. Въпреки че те често имат висока енергия, тя обикновено се разпръсва. Те са склонни да започнат да вършат много неща едновременно.

Всички останали жълто-кафяви личности преработват информацията по един много логичен и последователен начин. Те действат във всяка стъпка от едно до десет. Абстрактните жълто-кафяви виждат всички детайли и стъпки, които трябва да бъдат обработени, но те не постъпват по обикновения начин.

Абстрактните жълто-кафяви имат мислене на посоки/ случайно мислене за посоката, която да изберат. Вместо да се процедира стъпка по стъпка, те се опитват да работят по всички стъпки едновременно. Те нямат чувството, че всяка една стъпка е приоритет - първата стъпка е просто още едно парченце от проекта, като може да бъде свършено последно. Тези чувствителни индивиди често правят впечатление на разсеяни, за другите хора.

Абстрактните жълто-кафяви често оставят нещата си не на място или ги губят и обикновено не могат да си спомнят къде са ги оставили за последно. Техният живот може да бъде в постоянно състояние на объркване и постоянно разстроени. Абстрактната жълто-кафява енергия е толкова нефокусирана в себе си, че хората, около тези, които я притежават, имат желание да ги свалят на тяхното ниво.

Абстрактните жълто-кафяви имат енергия подобна на тази на огнените fireflies (огнените птици може би) или колибри. Техните бързо вибриращи крилата се движат сто пъти в секунда, тъй като те непрекъснато променят курса си във въздуха.

жълто-кафяви

Цветът е дълбок жълто-кафяв със слой от оцветена в горско зелено лента. Екологичните жълто-кафяви са мостът между физическите и умствените представители в аура спектъра.

Екологичните жълто-кафяви опознават реалността като физически пипат тяхната среда и след това психично я анализират. Понякога жълто / жълто-кафявите комбинации, които са подтиснали свободния си жълт аспект и смятат себе си за екологични жълто кафяви. Важно е жълто / жълто-кафявите да намерят начин да се свържат с техният жълт аспект, вместо да вярват, че са екологични жълто-кафяви.

Както Логичните жълто-кафяви и чувствителните жълто-кафяви, екологичните жълто-кафяви желаят сигурност, стабилност и логика. Те работят най-добре в един свят от правила, граници, норми и логични резултати, които следват основните закони на причината и следствието.

Екологичните жълто-кафяви предпочитат структурата и дисциплината. Те се справят в живота по един систематичен и последователен начин, както Логическите жълто-кафяви, но те имат допълнителна способност да съдят или отмерват в средата им чрез вътрешното възприятие (каквото и да значи това).

Тези невероятни личности могат интуитивно да анализират пространствени ситуации. Те могат с мисъл точно да измерят разстоянието от едната страна на стаята до останалите просто наблюдавайки ги. Екологичните жълто-кафяви отнасят кинетично-психологическите си впечатления и умствените си спрямо средата.


Логическите жълто-кафяви имат светла жълто-кафява лента, която обкръжава тялото и обикновено се държи плътно към него. Това отразява логическата жълто-кафява склонност да задържат чувствата и мислите си за себе си.

Логическите жълто-кафяви са много логически и аналитични. Те избират да обработят всяка стъпка, от едно до 10. Логическата жълто-кафяви не харесват това да прескочат или пропуснат каквото и да е. Техният начин на обработка/ процедиране не може да бъде накаран да върви по-бързо. Те трябва да анализират и разберат логиката във всяка стъпка, преди да пристъпят към следващата.

Логичните жълто-кафяви искат да се създаде основата на нещо, а след това бавно се изгради тухла по тухла, стъпка по стъпка. В противен случай, те се страхуват, че целия проект ще се разруши върху тях.

Те не се привличат от риска. Тези методични мислители трябва да видят всички данни и всички факти, преди да направят какъвто и да е ход. Всичко за логическите жълто-кафяви се извършва по ред и по последователен начин. Всеки детайл е внимателно обработен.

Логическите жълто-кафяви обикновено се държат по обичаен начин. За тях е по-удобно да повтарят едни и същи задължения ден след ден. Те не обичат рутината им да бъде променяна. Дори пренареждането на мебелите в домовете им може да ги накара да се чувстват неудобно, докато се приспособят към новата ситуация.

Логическите жълто-кафяви са най-гъвкавите и адаптивни личности на аура спектъра. Тяхното чувство за сигурност се придържа към надеждността и предсказуемостта.

Чувствителните жълто-кафяви са мост между умствените цветове и емоционалните цветове. Техните аури са комбинация от светлокафяв цвят със светлосиня лента обгръщаща тялото. Техните индивидуалности са фина комбинация от психическите жълто-кафяви качества и емоционалните качества на синята аура.

Чувствителните жълто-кафяви включват характеристики на умственото/ психичното, аналитичната логика с любов и интуитивно състрадание. Тези нежни личности са тихи, чувствителни и изискващи. Те предпочитат като логическите жълто-кафяви, да се гради рационално върху една добра основа и аналитично да изпипват детайлите.

Чувствителните жълто-кафяви са по-емоционални и интуитивни, отколкото логическите жълто-кафяви, но те са склонни да задържат своите чувства за себе си. Когато възникне проблем, чувствителни жълто-кафяви ще се оттеглят вътре в себе си, за да намерят най-практичното решение.



Зелените - са едни от най-силните и интелигентни хора в аура спектъра. Зелените са изключително светли. Те работят с информация и идеи бързо; скачайки от едно на десет. Те не обичат да се занимават с всички стъпки и детайлите между тях.

Един проект, който е твърде подробен е досаден и скучен за Зелените. Те предпочитат да разработят идеята, да организират план, а след това да делегират на някой друг да се грижи за подробностите.

Зелените са много привлечени от пари, власт и бизнес. Тези бързи мислители са много организирани и ефикасни. Пишат списъци и ефективно отписват точките в списъка, когато те са изпълнени. Зелените разпознават модели и откриват решения много бързо.

Когато Зелените имат правомощия, те могат да постигнат всичко. Те обичат да определят целите си и са решени да ги постигнат. Зелените са “Двигатели и разклащащи”, когато става въпрос за предприемане на действия. Те обикновено са и работохолиците на планетата.

Зелените са високо конкурентни и се наслаждават на предизвикателствата. Имат добра преценка за риска и умеят да го поемат. Хазартът е нещо обикновено за Зелените, особено ако има възможност за големи печалби.

Силно волеви, тези мощни личности определят собствения си път и начин на действие, който те обикновено чувстват, че е правилният път. Човек рядко е в състояние да оспори Зелените.

Кристалните аури
са ясни и са известни като „аура хамелеони”. Както хамелеоните, техните аури ще променят цветовете си, за да съответстват на аурата на тези хора, с които осъществяват контакт. Те приемат характеристиките, моделите на поведението, емоциите и мислите на аура цвета с който осъществяват контакт.

Силата на кристалните е, че могат бързо да се разбират с почти всички. Например Жълтите смятат, че може да са свързани с кристални, които когато са с тях, да действат и мислят като жълти. По-късно, когато същите кристални прекарват време с Чувствителните жълто-кафяви, жълто-кафявите могат да се чувстват така, сякаш са намерени сродни души.

Въпреки това несъответствията на кристалните могат да объркат хората. Една минута кристалните мислят и се държат като Зелените, а малко по-късно, те могат да приличат повече на сините.

Колкото повече те се свързват и правят връзка с другите, толкова повече се променя личността им.

Тъй като кристалните са склонни да приемат цветовете на другите аури, понякога хората могат да се чувстват енергийно източени, когато те са в тяхно присъствие. Когато са силни, кристалните могат да бъдат ясен проводник или канал за лечебна енергия.
Като естествени лечители кристалните помогнат на своите клиенти да изчистят блокажи, като по този начин дават възможност на клиентите си да направят място на естествените лечебни процеси да се осъществят.
Share/Save/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

послание

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!