21 юни, 2009

Индиго

Индиговата аура е най-новата аура от цветовите аури, появила се на планетата. Индиговите имат нова енергия, ново съзнание, и са носители на нова ера на мир и хармония. Те чувстват, че за да се спаси планетата,е необходимо да се образоват масите и да се подобри начина на живот.
Индиговите са тук, за да живеят като примери за ново високо съзнание.

Когато пиша това по-голямата част от хората с индигова аура са деца, въпреки че са налице няколко с индигова аура, които са дошли като предшественици.


Думите, използвани за описване на хората с индигова аура включват честност, силна интуиция, душевност/ психологически/ медиумни способности, независимост, смелост, силна воля, и чувствителност.

Индиговите са стари души, които знаят кои са те и къде идват. Някои смятат индиговите за странни, особени, чудати и ексцентрични. Тези настоятелни и уверени индивиди се раждат със своите цялостни духовни спомени. Много родители съобщават, че техните деца с индигова аура възхитяват с ярки подробности за минал живот или скорошни срещи с духовни същества. Родителите също така съобщават, че тези деца могат да четат техните умове и изглежда имат невероятни психически способности. Родителите често не знаят как да „повдигнат” в развитието им тези невероятни малки същества.

Една необикновена характеристика на индиговите е, че те често се появяват двуполови. Често е трудно да се каже дали индиговите са мъжки или женски, или, а сексуални. Това е, когато, ако индиговите имат и двете (Ин и Ян – мъжко и женско), мъжки и женски качества в тях. Тяхната сексуалност не е основната им загриженост, обаче, тя е в тяхната духовност.


Червен пласт на аурата.


Хората не се раждат с червен пласт на аурата. Червения цвят обикновено се добавя като външна лента в началото на живота, защото личността чувства нужда от защита. Червеното покритие може да предложи защита, но също може да се превърне в ужасно бреме за носене.

Двете най-прости индикации, че личността носи червено покритие са чувствата на силен гняв и ярост, или непрекъсната борба и само саботаж. Ако тези хора евентуално не премахнат Червеното покритие от тяхната аура, техните защитни щитове, вероятно ще се превърнат техен затвор.

Хората обикновено се сдобиват с Червено покритие на аурата поради една или повече от следните причини:

Те са имали застрашаващи живота им преживявания при раждане или когато са били млади, което е причина за тях да смятат, че те могат да умрат или че светът не е безопасно място. Примери за живото-застрашаващи ситуации могат да включват усложнения при раждане, тежко заболяване, задушаване или преживява опасност от удавяне.

Много хора не помнят тези ситуации / инциденти и така източника на гнева им или агресивността остава загадка за тях самите. Те често имат чувство на страх, безпокоят се или имат усещане за предстоящото бедствие поради неизвестни за тях причини.

Хората също могат да добавят червено покритие на аурата си, ако те са физически, емоционално или умствено изоставени или отхвърлени.

Червеното покритие често се появява при хора, които са били нежелани деца, приети или разделени от родителите, когато са били още малки. Това може да се отнася и за децата, които се чувстват емоционално изоставени от майка си, дори и когато майка им е физически около тях...
Share/Save/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

послание

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!