02 май, 2009

Невидимото психическо пътуване

Невидимото пътуване означава да се освободите от някои силни заблуди и да придобиете нови „знания". Със своето ново съзнание вие ще замените:

• Убеждението, че сте ограничени, със знанието, че действителността и собствените ви възможности са безпределни.
• Убеждението, че ви управляват наследствеността, средата и свръхестествени сили, със знанието, че създавате сами своята реалност и че вродените и божествени сили действат по-скоро съвместно с вас, отколкото независимо от вас.
• Убеждението, че човешкото съществуване е изпълнено с опасности и зло, със съзнанието, че всичко изживяно е благословено и подчинено на нещо по-добро.
• Убеждението, че някои хора имат повече късмет от други, със знанието, че можете сами да създавате късмета си и че във всичко преживяно се съдържа ценна поука.
• Убеждението, че в живота цари хаос, със знанието, че в хаоса има ред и че няма нищо случайно в една вселена, която е в съвършен порядък.
Знам, че това, което съм написала, ще се стори шокиращо на някои хора и мнозина ще го отхвърлят.
Така да бъде. То е истина, която съм изживяла, и тя идва от сърцето ми.
Аз знам, че в тази вселена съществува божествен ред - от най-мъничката клетка до пределите на Галактиката и отвъд тях. Това удивително съзнание е наше изконно право, то е част от всеки от нас.
Share/Save/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

послание

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!