11 февруари, 2010

Целият наш опит





Целият наш опит в изучаването на живота свой за цялата история на нашето формиране, се свеждал към изучаване на "листата и клонките многочислени ", покривайки при това хартиените листи, още по-многочислени, с разнообразен почерк.


Някои по-практични търсели изцеление в клонките, а тези, които били романтици, гледали далече от дърветата в просторите на Космоса безпределен.

Но тъй като преди всичко, търсим изцеление, а в знанието на съзнанието съществуват само понятия за клонките, то единственото, за което можем да се досетим, с цел подобряване на своя живот, това е да се устремим да прекроим короната на дървото.


И всеки път, присъждайки на някой гръмкото име на велик “ботаник”, а още и под някакъв номер, ... дружно от различни страни на обширно разрасналото се уродливо дърво, под водителството на великите “ботаници” се устремявате да изменяте короната на дървото, както на нас ни се струва ...


При това съставяйки предварително с гласове премъдри програмата на поредния мащабен проект под названието " преобразувания всевъзможни ".
Стараем се съгласно предписанията човешки да отсечем всичко, което от гледната ни точка, е по-некачествено.
Но на дървото некачествено от самия корен, всички клони без изключение растат по същия този принцип...
Share/Save/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

послание

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!