11 февруари, 2010

Не е достатъчно само да се философства






Има един невидим свят, който ни окръжава и в който се движим. Виждането на този свят ще дойде. Това е въпрос само на време. А сега трябва да изучим това, което е на Земята. Хората на науката в последните си открития вече се доближават до невидимия свят.




Не е достатъчно само да се философства, но и да се има реално общение с невидимия свят. Един ден, когато изгрее Слънцето, всеки лъч, който ще влиза в очите ви, ще ви говори. Наоколо си ще чувате най-хубавия говор, който някога сте слушали. Едно цвете ще ти каже: “Добре дошъл, братко”. Хората мислят, че познават живота. Ние едва сме надзърнали в него. Когато погледнете небето, ще видите всички възможности, които то крие в себе си - всички тези светове. Виждате една мъглявост, а тя е един свят като нашата вселена”.

В човека ще се формира ново сетиво - специална мрежа, чрез която човек ще може да възприема приказния свят на пространството. Има известна светлинна енергия, която е извън нашия сетивен регистър. Новата мисъл, която ще дойде през тази култура, не би могла да бъде обхваната без помощта на тази светлина.
Share/Save/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

послание

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!