18 април, 2009

Венера в 4 дом

Ключова дума - сърдечен ,топлота

Обичате изисканите неща !!!
Подреденият дом е много важен за вас. Обичате да се забавлявате, чувствителен сте към обкръжението наслаждавате се на доброто мебелиране и се интересувате от декорация, градинарство, цветя и изкуства.
Ще бъдете твърде щастлив. В действителност се радвате на добри взаимоотношения с всички .
Вие сте оптимист по природа и също справедлив; ако живеете според своите собствени етични критерии, би трябвало винаги да сте заобиколен от любов и топлота.

...
Привързани са към към дома, към родината. Стремят се да създадат уют и красота в дома си. Радват се на хубави отношения в семейството, а благоустроения семеен живот за тях е от голямо значение.
Възможно е късно встъпване в брак, но той непременно ще бъде щастлив.
Обичат да си стоят у дома, да си четат или да разговарят дълги часове по телефона, а ако не могат, тогава със сигурност ще си поканят гости, на които се стремят да създадат уютна атмосфера.

Успеха им в капиталовложенията позволява на тези хора да създадат за себе си и за членовете на своето семейство комфортни домашни условия. Възможен е успех в търговията и в дейностите, свързани със земеделие.
Живота си ще живеят спокойно и ще бъдат винаги в крак с новото.
В староста си живеят богато, и обикновенно и детството, и старостта на тези хора са щастливи, тъй като са заобиколени от обич и ласки. Възможни са постижения в музиката, научните изследвания, в изучаването на археология и история на древните култури.


Венера в 4 дом е индикатор, че когато са близо до края на живота си тези хора ще преживеят финансова печалба и пълно икономическо подобрение... С неблагоприятни аспекти, може да станете взискателен, деспотичен и ревнив.

...
Напрегнатите аспекти на Венера с Плутон дават много силно изразена похотливост и необходимост човек да се занимава с въпроси от емоционално естество.Сексуалната енергия е по-силна от него. Сексът и еротиката може да бъдат свързани с пари, което от своя страна води до алчност, безогледност. Венера и Плутон управляват Телец и Скорпион, оста на парите и на енергията. Тези аспекти освобождават много сила, концентрирани емоции и страсти .

Човек се държи като обсебен от някаква сила, магия.Плутон е планетата, която е свързана с мощна психосексуална енергия, която дава възможност на индивида да манипулира, обсебва обекта на своята любов и страст.
В зависимост от аспектите и еволюционното ниво на човека, това може да бъде вдъхновяваща, трансформираща любов, но може да бъде и фатална страст.

Share/Save/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

послание

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!