15 април, 2009

За да постигнем забележителен успех

Всяко хубаво нещо трябва да бъде подпомагано с контрол и насочване в правилната насока.
Всичките ни идеи е необходимо да се основават на дисциплината като така постигаме емоционална хармония, а съчетавайки ги , изградат нужното равновесие между смиреността и успеха.
Тъй както парите се нуждаят от добро счетоводство, аз вярвам, че така и всеки аспект на успеха трябва да бъде благословен от правилен начин на възприемането му и оползотворяването му, за да можете да се радвате на непрестанната благословия на удовлетворението във всичките му възможни форми.
За да поддържаме емоционална хармония, любовта трябва да се съчетава с дисциплина, съчувствието с правдив съвет, а разтоварването с усилията, посветени на нашите цели и на истинската вяра в собствената ни способност да се усъвършенстваме. Няма значение колко големи са мечтите ни или дали в момента можем ясно да видим пътя към успеха.
Това, което наистина има значение, е дали вярваме достатъчно в собствената ни способност, за да направим първата крачка и след това да продължим да се наслаждаваме на пътешествието, защото именно пътят ни доставя най – голямо удовлетворение, а не постигнатият резултат. Може би, най – трудното изпитание в нашия живот е да узнаем кое е това нещо, което ще ни донесе щастието, към което всички ние се стремим.
Какво е това нещо, което истински искате, което вярвате, че ще направи живота ви изключителен и необикновен?
Затворете очите си още в този момент и се опитайте да си представите какво искате от вашия живот? Кое е това нещо, което вярвате, че ще ви направи изключително щастливи и какво трябва да направите, за да постигнете такъв забележителен успех. Ако мечтата ви е да бъдете милионер, трябва да изучите всичко възможно за парите и да се отнасяте към тях, сякаш те никога не ще ви принадлежат, защото всъщност те принадлежат на човечеството, а не на отделния човек, и всичко, което направите с тези пари, ще се отрази на живота на много други хора.
Share/Save/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

послание

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!