18 април, 2009

Асцендент в Лъв

Коса, която прилича на грива и блести на слънцето, лъчезарна усмивка, какви ли не аксесоари , са част от аурата на жената с изгряващ знак в Лъв, звездата на всички изгряващи знаци.
Сигурно ви се струва глезла и си е такава. Без да прави никакви усилия, съвсем естествено привлича вниманието, вдъхновява и ръководи така, сякаш това й се полага по рождение.
Жената с Асцендент в Лъв не е какъв да е модел, тя е луксозен модел.
Мъже, които изпитват непреодолимо желание да се разпореждат и да командват парада, по-добре да стоят далечко от нея.
Тя ще посрещне с ледено презрение подобни домогвания да бъде водена за носа. За нея е много важно да се чувства във връзката си с мъж равноправна. Има големи заложби в най-различни области, но ще свърши и най-дребната, делнична работа с много въображение и творчески устрем.
Гордее се, че не е като другите.

Колкото и да е вълнуваща и неотразима, притежава прекрасното качество да умее да се радва на живота като дете, да се смее, да се шегува, да е закачлива. Допусне ли ви до себе си, е щедра и обичлива, но към онези, които са й чужди, се държи студено и отчуждено. А ако ви задраска от обкръжението си, очаквайте ледено безразличие.

Тя е решителна, упорита и устремена и представлява предизвикателство, на което ще устоят малцина мъже. Но мъжът, спечелил уважението й, ще бъде доста изненадан: жената с изгряващ знак в Лъв може да бъде укротена. Укротена, но не и победена. Докато смята, че мъжът до нея е достоен за внимание и възхищение, тя ще му бъде най-верният и сигурен приятел. Не се плаши от никакви несрети и ще издържи семейни бури, при каквито жените, които няма да рухнат, наистина се броят на пръсти.
Възможно е да профучите през живота й като торнадо, отшумяло за нула време, но тази жена няма да допусне за нищо на света мъжът до нея да е дребнав, елементарен и лишен от въображение!!!
Share/Save/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

послание

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!