18 април, 2009

СЛЪНЦЕТО в картата има отношение към жизнената енергия, към духа, свръх Аза, мъжкия принцип. Когато имаме съвпад, квадрат и опозиция на Слънце с Плутон се забелязва стремеж към власт, екстремност, напрежение.
Често пъти при такива аспекти се преживяват тайнствени срещи и връзки, които не се поддават на рационално обяснение. Този тип хора са много взискателни към другите,често пъти арогантни и безогледни и така отблъскват истинската любов към която така силно се стремят.
Вследствие на това те изживяват жестоки разочарования в интимните връзки. Напрегнатите аспекти между Слънцето и Нептун дават силна тенденция към мистика, въображение, идеализация и интуиция. Може да дадат особенно чувство за духовно превъзходство.
Тези аспекти дават на хората тревожност и необходимост да се срещнат очи в очи с илюзиите си и след разочарованието да постигнат истинско духовно прозрение и способност да изпитват любов състрадание.
!!!
Съвпадите, квадратурите и опозициите на Слънцето с Уран дават желание за независимост, експерименти и често карат хората да се озовават в напрегнати ситуации свързани с радикални промени в отношенията. Те без следа от сантименталност могат да прекратят връзката си, за да потърсят възможности за нови и по-свободни хоризонти в живота си. Не се съобразяват с усещанията на другите и могат да бъдат нетактични и безчувствени.!!!

Share/Save/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

послание

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!