15 април, 2009

Следвайте “Четирите Правила за Развитие на Личността” и развийте истинските си заложби
“Вяра в себе си, Познание, Въображение и Положителна настройка”,
“Без вяра в себе си знанията се похабяват, без познание въображението няма да роди идеи, а без идеи решителността няма да даде резултат”
Ако в живота си следвате “Деветте Правила на Успеха”, ще съборите всички бариери и ограничения
Повечето от нас дълбоко в себе си усещат, че могат да имат много по – добър живот от сегашния си, и повечето осъзнават, че в живота наистина има много повече от целите и постиженията на обикновеното всекидневие. Деветте правила на успеха, разгледани в тази книга, ще ви покажат стъпка по стъпка как точно да превърнете в реалност това вътрешно усещане и да проявите истинския си потенциал, който знаете, че съществува дълбоко във вас.
Стъпките :
1. Да развием светогледа и подхода
Те са причината за успеха на голяма част от най – великите личности, който да ви води в любовта, в кариерата и личностното ви развитие.
2. Да си създадем правила.
По този начин са действали личности, постигнали необикновен успех.
3. Да повярваме в законите на природата, които ще ни помогнат да развием собствения си потенциал, като :
Хенри Форд, Ейбръхъм Линкълн, Ралф Уолдо Емерсън, Томас Джеферсън, Стюърт Дайвър, Нелсън Мандела, Питагор, Ян Паул Рихтер, Айзък Нютън, Елбърт Хъбърд, Майка Тереза, Барбара Де Анджелис, Алберт Айнщайн, Едгар Кейс, Ърнест Хемингуей, Уил Роджърс, Епиктет и Иисус Христос.

Правило №1 –Законът на човешката отзивчивост /човешките реакции, взаимодействието/

“Всичко в природата е свързано и взаимозависимо”.
“Законък на човешката отзивчивост” /човешките реакции, взаимодействието/
Винаги поддържайте равновесие в живота си като допълвате мисленето, съсредоточено в целта, с интиутивно творчество и се научете да разпознавате хората, които не го правят.

Тъй както е сигурно, че тъмнината е полезна само в съчетание със светлината и обратното, така и всяко нещо в природата е свързано и взаимозависимо с друго нещо, защото само така всяко нещо постига и поддържа равновесие и продължава да ни дарява с блажено щастие.
Мъжът е създаден да общува с жената и обратното, но жената се нуждае от непрестенна обич и романтика, за да изпитва постоянно удовлетворение, докато мъжът се нуждае от постоянна наслада, за да продължи да изпитва обич и да бъде романтичен.
Истинското изкуство да живееш е да общуваш и да разбираш нуждите на своя партньор и по този начин ще задоволиш и собствените си желания. “Трябва да бъдем благодарни и да оценяваме това, което получаваме, и самите ние ще получим благодарност и разбиране”.
Ако пробуждаме и насърчаваме доброто и дарбата на другите, ние самите се приближаваме доброто и достигаме дарбите си.
Share/Save/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

послание

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!