27 март, 2009

Опитайте се самите вие да създадете в себе си условията, позволяващи да се развие във вас едно по-ефективно присъствие на същественото и да направите контакт с Небето.
Тогава ще осъзнавате и усещате по-добре енергийното си състояние и какво трябва да спазвате абсолютно задължително, за да се задържате на добро ниво, където ще поддържате контакта с божествения свят. В тази област има толкова много работа - и вие трябва постоянно да се замисляте върху това, какво представлявате на интелектуално, психическо, жизнено и физическо ниво, а също и сред вашето обкръжение.
Направете си подбор на нещата, които обичате. Те ще бъдат опорите за вашата душа, благодарение на които ще можете да създадете рамка на живота си, благоприятна за щастието. Трябва да работите редовно, да я изграждате всеки ден: например да учите стихотворения наизуст, да композирате песни и т.н., и т.н., за да създавате бързо приятна обстановка при някое празненство с приятели.
Така ще си изберете един от всички възможни видове творчество и ще сътворявате по нещо всеки ден, ще го обработвате и доизпипвате, вместо да се оставяте да бъдете отклонявани от грозни и безсмислени неща. Ако преживявате особени състояния на душата, не ги отдавайте на това или онова, защото те са просто резултат от вашата леност или неспособност да осъществите съгласуване между всички позитивни елементи, от които имате нужда, за да подпомагате разцъфтяването на душата си.
Share/Save/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

послание

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!