13 февруари, 2009

МИСИЯ НА ЖИВОТА

ТОВА СА ПРОСТО НЯКОЛКО ПРИНЦИПА, КОИТО ПОКАЗВАТ НА КЪДЕ ОТИВАМЕ И КЪДЕ ИСКАМЕ ДА БЪДЕМ
МИСИЯТА НИ ВЪПЛЪЩАВА НАШИТЕ ЦЕННОСТИ ,
ТОВА Е ПЪТЕВОДНАТА СВЕТЛИНА, КОЯТО ОСВЕТЯВА ПЪТЯ , КЪМ РЕАЛИЗИРАНЕ НА МЕЧТИТЕ

истината



Да направим живота си хубав !!! ... смисъла на красотата в живота е релация, балансирана като "истрическа присъда" над личността, оставяща следи в световете на другите хора.


Това са Поетите от първа величина, осенени от Бог, Художниците, превъплатени в щрих от Природата , Композиторите, извайващи музиката си, вдъхновени от недействителния човешки феномен, включващ всичко - от музиката на сферите до музиката на бардовете. Тези три групи дават извор на всички останали изкуства като Първопричина.

Дали Животът е хубав?... Това е вик към Непостижимото великолепие да можем да го изживеем, оставяйки ярки следи в животите на другите, далеч от обскурантизма и конвенционалните основания да сме живи, за да се размножаваме.

И в полъха на Дао за финал : "да нямаш в себе си историчност и същевременно да притежаваш в себе си дълбока вътрешна хармония, това е просто чудо."
Share/Save/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

послание

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!