04 февруари, 2009








ОБЩОПРИЕТО Е СХВАЩАНЕТО , ЧЕ ЧОВЕК СЕ ЧУВСТВА НАРАНЕН , КОГАТО НЕ ПОЛУЧАВА ЛЮБОВ.НО НЕ ТОВА НИ НАСКЪРБЯВА .
БОЛКАТА ЗАПОЧВА , КОГАТО НИЕ НЕ ДАВАМЕ ЛЮБОВ.
РОДЕНИ СМЕ , ЗА ДА ОБИЧАМЕ .
МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ СМЕ МАШИНИ ЗА ЛЮБОВ , СЪЗДАДЕНИ ОТ БОГА. НИЕ СЪЩЕСТВУВАМЕ С ПЪЛНА СИЛА , КОГАТО ДАРЯВАМЕ ЛЮБОВ.
СВЕТЪТ НИ КАРА ДА ВЯРВАМЕ , ЧЕ НАШЕТО ДОБРУВАНЕ ЗАВИСИ ОТ ХОРАТА , КОИТО НИ ОБИЧАТ.
НО ТОВА Е ИЗОПАЧЕНО РАЗБИРАНЕ , ПРИЧИНА ЗА МНОГО ОТ НАШИТЕ ПРОБЛЕМИ . ИСТИНАТА Е , ЧЕ НАШЕТО ДОБРУВАНЕ ЗАВИСИ ОТ ТОВА ДАЛИ ДАРЯВАМЕ ЛЮБОВ.ВЪПРОСЪТ НЕ Е В ТОВА , КАКВО ПОЛУЧАВАМЕ В ЗАМЯНА . ВЪПРОСЪТ Е КАКВО ДАВАМЕ !
........

Човек получава само това, което дава. Играта на живота е като игра с бумеранг.


.....
Умира бавно този, който не пътува, който не чете, който не слуша музика, който не открива - очарование в себе си. Умира бавно този, който разрушава себелюбието си, който отказва помощта.
Умира бавно този, който се превръща в роб на навика, минавайки всеки ден по същите пътеки, който не търси разнообразие, не рискува да се облече в различен цвят и не разговаря с непознати.
Умира бавно този, който не променя живота си, когато е недоволен от работата или любовта си, който не рискува сигурното за неизвестното, за да преследва една мечта, който не се решава, поне веднъж в живота си, да избяга от ״мъдрите״ съвети…
Не го правете и вие !!!




УСМИВКИ
Share/Save/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

послание

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!